Online Pakketten Verzenden

Het verzendplatform van Pakketservice Online BV heeft 3 verzendsystemen om uw post, pakketten en pallets super voordelig en betrouwbaar te versturen. Pakketservice online  biedt voor elke toepassing een passende verzendoplossing!

institutenweg 21 pakketserviceonline Enschede

 

Nu kan iedereen goedkoop, snel en betrouwbaar Online Pakketten Verzenden met het verzendplatform van Pakketservice Online . Eenvoudig inloggen voor Webshops en handelsbedrijven, verzendlabels printen en de pakketten klaar zetten voor verzending. Dan hoeft u alleen nog maar aan te geven wanneer de pakketten moeten worden afgehaald. Een klein of groot bedrijf, veel of weinig pakketten, het is Pakketservice Online om het even. Elke klant krijgt van ons de beste service en u kunt alles volgen met het Track &Trace systeem. U kunt binnen ons verzendplatform ook een adressenbestand bijhouden en uw factuur specificaties bekijken.

De voordelen op een rijtje:

Bovendien als extra biedt Pakketserviceonline.nl voor alle klanten die een website en/of webshop hebben, een gratis link en/of banner op een van onze websites(30+). Zo maakt u uw webshop of website nog beter vindbaar in Google! Immers hoe meer bezoekers hoe meer omzet!

Nieuwsgierig geworden? Vul dan snel ons contactformulier in! Klik daarvoor op onderstaand logo.

pakketserviceonline.nl